Please use this identifier to cite or link to this item: thuvien.kgc.edu.vn/jspui/handle/123456789/2699
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần Xuân Ngạch-
dc.date.accessioned2023-03-31T03:22:06Z-
dc.date.available2023-03-31T03:22:06Z-
dc.date.issued2007-01-
dc.identifier.urithuvien.kgc.edu.vn/jspui/handle/123456789/2699-
dc.language.isovivi
dc.publisherĐà Nẵngvi
dc.subjectcông nghệ thực phẩmvi
dc.titleBài giảng môn học nguyên liệu sản xuất thực phẩmvi
dc.typeBookvi
Appears in Collections:tài liệu tham khảo của thư viện sưu tập

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3491. GT nguyen lieu san xuat thuc pham - Tran Xuan Ngach.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.